Etusivu Sivupersoonia Asiakkaat Referenssit Yhteystiedot
Markku Purho KY -- PL 110 45101 Kouvola -- Puhelin : 05 3711100 -- Telefax : 05 3120069 -- Email : markku@markkupurho.fi


Referenssit

Markku on saanut, useissakin järjestämissämme tilaisuuksissa, vieraamme ja omat naurulihakset" kipeiksi. Ohjelman letkeys ja yllätyksellisyys ovat puhuttaneet pitkäänkin. Huumori ja taikatemput kun eivät jätä ketään kylmäksi. Voimme suositella Markkua kaikille sellaisille ryhmille/tilaisuuksille, joissa halutaan iloista ilmettä, naurua joka nousee "kattoon" ja näin osaltaan varmistamaa tilaisuuden onnistumisen.

Seppo Salo
myyntipäällikkö
Lever Fabergé

----------------

Markku Purho on yhtiömme eniten työllistetty viihdetaiteilija ja poikkeuksetta asiakkaamme jotka ovat varsin laatutietoisia viihdetaiteen käyttäjiä antavat Markun keikasta kiitettävän palautteen. Markku on varsin monipuolinen komiikan ja taikuuden pitkänlinjan ammattilainen joka näkyy myös lavalla kun seuraa hänen esitystään. Useimmiten hänen pitkältä kuulostama setin pituus todellisuudessa jääkin lyhyeksi kun keikka aika on ohi, mikä näkyykin toistuvissa encore taputuksissa.

Asiakkaamme palautteet ovat toistuvasti seuraavan kuuloisia. " Oishan tuota kuunnellut ja katsellut pitempäänkin loisto tyyppi " Suosittelemme Markku Purhoa lämpimästi tapahtumiin missä halutaan vieraiden todella viihtyvän.

Terveisin
Jorma Valli
Ohjelmapalvelu Show Company
0400 - 622 094
03-3442885


Markku Purho tunnetaan aikuisyleisön viihdyttäjänä. Tykkimäen huvipuiston yleisö tuntee Markun myös erinomaisena kokoperheen viihdyttäjänä, joka ottaa huomioon niin lapset kuin aikuisetkin. Markku Purho on Tykkimäen Huvilavetin vakioesiintyjä, eikä ihme sillä Markun esityksistä on saatu poikkeuksetta positiivista palautetta. Siksi näette Markun esiintyvän Huvilavetilla ensi kesänäkin.

Sakari Pasanen
ToimitusjohtajaSuomessa ei minun mielestäni ole tällä hetkellä ketään todella hyvää
lavakoomikkoa, mutta niistä huonoista Purhon Markku on paras.

Ruikonperän Multakurkku
Jaakko Teppo
Suomalainen Markku-liitto – temppu sekin!


Mikään ei antanut olettaa 90-luvun puolivälissä ideoidun Markkujen yhdistyksen olevan enempää kuin kepeä päiväperho. Hauskojen oivallusten varaan laskettu Suomalainen Markku-liitto yllätti kuitenkin niin perustajansa kuin monet muutkin. Jo yhdistyksen synty oli pienoinen mediatapahtuma ja se puhutteli väkevästi kaimakuntaa kautta koko Suomenmaan. Myöhempinä aikoina Markku-liiton tempaukset, Vuoden Markut, Söör Markuista puhumattakaan ovat tulleet tutuiksi niin lehtien palstoilta kuin televisioruudustakin.

Vuosien mittaan yhdistys on tasaisesti kasvanut ja nyt mennään jo kohti puolentoistatuhannen jäsenen rajapyykkiä. Edelleen silti kaikki tuntevat toisensa nimeltä!

Markku-liiton perinteisiin kuuluu Markun päivänä julkistaa Vuoden Markku, kaima, jonka Markku-liitto on arvioinut ja arvostanut nimensä erinomaiseksi edustajaksi ajankohtaisista ja myös elämäntyöllisistä ansioista. Vuodesta 1997 alkaen jatkunut perinne on tuottanut jo toistakymmentä Vuoden Markkua, joista kukin on palkittu käsityönä joka vuosi erikseen valmistetulla Mars Nousee -palkinnolla. Kymmenentenä Markkuna vuonna 2006 sai tämän hyvin arvostetun kunnian Markku Purho.

Tullessaan valituksi Markku Purho oli jo noteerattu kaima Markku-liiton keskuudessa. Hänen erinomainen, temppujen välimerkittämä lavakomiikkansa oli pantu merkille jo muutama vuosi aikaisemmin Markku P:n esiintyessä Markku-liiton Syyspäivässä Kouvolassa.

Tultuaan valituksi Vuoden Markuksi Markku P. oivalsi erinomaisesti mahdollisuutensa markkuuden suurlähettiläänä. Lukuisissa esiintymistilaisuuksissaan hän ei ole pitänyt Markku-liittoa ja markkuuden sanomaa vakan alla, vaan yhdistys ja asia ovat saaneet hänestä oivallisen puolestapuhujan.

Myös Markut ovat saaneet nauttia Markku P:n viihdyttäjän lahjoista kahdessa viime vuosien merkittävimmässä Markku-liiton tapahtumassa. Syksyllä 2006 tuore Vuoden Markku viihdytti Markku-liiton 10-vuotisjuhlayleisöä Porissa ja loppukesästä 2008 Helsingin Senaatintorilla Markku hoiti suvereeniin tapaan ME Markut -tapahtuman juonnon komiikallaan maustaen. Etunimikokoontumisen maailmanennätyksen Suomeen ja Markuille tuoneen tapahtuman kokonaisyleisö oli yli kaksituhatta, joista Markkuja virallisen laskennan mukaan 1281.

Markku Salminen
Suunnittelutoimisto Imakebyro Oy