Etusivu Sivupersoonia Asiakkaat Referenssit Yhteystiedot
Markku Purho KY -- PL 110 45101 Kouvola -- Puhelin : 05 3711100 -- Telefax : 05 3120069 -- Email : markku@markkupurho.fi


Yli kolmenkymmenen vuoden aikana tehdyt tuhannet esitykset antavat ammattitaidon, joka mahdollistaa aina sopivan ohjelman kuhunkin tilanteeseen. Esimerkkejä asiakkaista.

Tässä muutamia tilaisuustyyppejä, jotka Markku ertyisesti hallitsee.


 <b>
      </b> MESSUT JA MARKKINAT

Messuosastolle tarvitaan hyvä esiintyjä joka houkuttelee kiireiset vieraat poikkeamaan osastolle.

Messuille ja markkinoille tarvitaan myös viihdyttävää yleisohjelmaa, joka tuo messuille lisää väkeä. Näissä tilaisuuksissa huolehdin myös yleiskuulutuksesta.HARJANNOSTAJAISET

Ensimmäiset harjannostajaisesiintymiset tein jo 1970 luvun lopulla. Vuosikymmenten aikana tilaisuuksia on kertynyt satamäärin, pienistä omakotikohteista aina Kiasman ja monien suurten ostoskeskusten harjannostajaisiin.

Harjannostajaisissa huolehdin myös tilaisuuden juontamisesta ja mukanani tulee myös ammattihanuristi huolehtimaan musiikista. Myös äänentoistolaitteet sisältyvät tähän pakettiin.ASIAKASTILAISUUDET

Asiakkaiden viihtymiseksi tarvitaan paitsi hyvää ruokaa ja juomaa, myös hyvää viihdettä. Näissä tilaisuuksissa toimin usein myös illan seremoniamestarina, esittelen virallisen osuuden. Kerron vieraille koska ja missä syödään, missä ja milloin mitäkin tapahtuu ja koska pitää lähteä kotiin.

Asiakastilaisuuksia on takana jo toista tuhatta, joten kokemusta on monenlaisista juhlista, autokaupasta öljy-yhtiöihin.


HENKILÖKUNTAJUHLAT

Pikkujouluja, kevätjuhlia, vuosijuhlia, muutto, läksiäiset. Aina löytyy hyvä syy juhlia. Hyvissä juhlissa on myös aina hyvää ohjelmaa. Muistakaa että nauru pidentää ikää, siksi anopille ei kerrota vitsejä.

Ensimmäisen pikkujouluesiintymiseni tein jo 1962 Jokelan VPK:n poikaosaston pikkujoulussa. Yleisö taputti, eikä ymmärtänyt mihin se voi johtaa. Satojen jos ei, jopa tuhannen juhlan jälkeen olen yhä valmiina viihdyttämään teidänkin henkilökuntaanne.

VUOSIJUHLAT, PERHEJUHLAT

Kokoperheen tilaisuuksissa vitsit korvataan taikatempuilla, joihin myös yleisön edustajat saavat osallistua.

Oli kyseessä sitten merkkipäivät, häät, sukujuhlat tai muut kekkerit, sovellan ohjelmani aina tilaisuuden luonteeseen sopivaksi.